12.09.2023.

15:11

Foto: Printscreen/PinkTV

Vesti

Doručkovaću parizer i jogurt! Predsednik Vučić ponovio obećanje: Samo neka se smeju što brinemo o narodu!

Vučić se našao na udaru pojedinih opozicionara zbog toga što je najavio da će, između ostalog, od srede na sniženju biti i pileći parizer. Urednik NIN-a Milan Ćulibrk prozvao je predsednika Srbije da pojede taj parizer pa da ga onda nudi građanima.

Šef države je juče obećao, a danas još jednom ponovio da će u sredu ujutru otići lično da kupi parizer, jogurt i četvrt hleba i da će to doručkovati.

U sredu ću lično da kupim i parizer i jogurt za doručak, a oni neka se smeju što mi brinemo o narodu - napisao je predsednik Srbije na svom Instagram nalogu uz video na kojem je opširniji odgovor.

Podsetimo, Vučić je juče već najavio da će sutra ujutru otići u prodavnicu i kupiti taj famozni parizer.

U sredu ću da idem da kupim parizer, povešću i Sinišu Malog i Tomu Momirovića. Uzećemo četvrt hleba, stavićemo i malo majoneza, jogurt i to će da nam bude doručak. Njima sve smeta, smeta im povećanje i plata i penzija. Jedino čime se bave je da su rešili da će da dođu na vlast. Sasvim sigurno ćete uskoro imati priliku. Narod uživa u tome kada gazite klupe u parlamentu i kada im objašnjavate kada je bilo divno da je prosečna plata bude 320 evra, a ne 840, da ne izgradite nijednu bolnicu, kilometar pruge... - poručio je Vučić.

Takođe, predsednik Srbije je danas najavio da će uskoro još proizvoda biti na sniženju.