13.09.2023.

11:36

Foto: Informer

Vesti

(VIDEO) Hejteri opet divljaju! Deo opozicije sada pravi haos u Skupštini Beograda!

Predstavnici hejterske opozicije doneli su u salu parlamenta čak i ozvučenje i odmah na početku sednice krenuli su u opstrukciju rada Skupštine grada Beograda. Ustali su sa svojih mesta, drže nekakve plakate sa natpisima "ostavka, izbori", urlaju...

Podsetimo, hejterska opozicija je prošle nedelje dva dana divljava u sali republičkog parlamenta, kada su lupali o skupštinske klupe, lomili invetar, duvali u vuvuzele i tako pokušali da opstruišu sednicu na kojoj je, uprkos svemu, izglasano povećanje plata i penzije i pomoć za decu do 16 godina starosti.

Informer

Nakon toga što su, prošle nedelje, pokušali da spreče rast plata i penzija, jednokratnu finansijsku pomoć majkama da decom, dupliranje subvencija za poljoprivrednike i dodatan novac za lečenje retkih bolesti, opozicija danas pokušava da blokira i rad Gradske skupštine u Beogradu. Ovim neodgovornim ponašanjem, oni sada pokušavaju da spreče:

- Povećanje osnovica za plate za 10% svim zaposlenima u predškolskim ustanovama. 

- Finansijsku pomoć (solidarnu pomoć) zaposlenima u predškolskim ustanovama u Beogradu. 

- Nabavku novih vozila čime će se značajno obnoviti vozni park javnog prevoza u Beogradu. 

- Vaučeri za porodice sa malom decom koji će obuhvatiti širi dijapazon proizvoda, uključujući bebi opremu, igračke i mnoge druge artikle.

Informer