14.09.2023.

14:31

Foto: Masha Banjdur/Tanjug/Zoran Sinko/Marko Djokovic

Vesti

Parizer je glavni neprijatelj opozicije! Vučićeva poruka hejterima: Pokazao sam njihov modus operandi!

Od juče se u prodavnicama mogu naći proizvodi na akciji "bolja cena", među kojima je i pileći parizer. Upravo je ovaj suhomestani proizvod postao rak rana dela opozicije, koji su najpre prozivali predsednika Srbije da on prvi pojede taj parizer pa ga onda ponudi građanima.

Pošto je predsednik Vučić u sredu, zajedno sa ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem doručovao sendvič sa famoznim parizerom od 259,99 dinara, opozicija je udarila kontru i napala predsednika što je to uradio.

Praktično ga je optužila da je izazvao pomeetnju i da su zbog njega prazni rafovi.

Odmah se popunjava, nema nestašice. Parizer im je postao glavni politički protivnik. Rekli su da ne smemo to da uradimo, a kada smo uradili, onda su rekli da je to bizarno - istakao je predsednik Vučić i dodao:

- Ovo je samo bio način da pokažem modus operandi njihovog laganja. I samo lažu, od Jovanjice, Voštinića i još mnogo toga...  Ono što je bitno je da će sledeće nedelje još 10-15 proizvoda biti sa nižim cenama i na taj način pokazujemo da brinemo o našim građanima - zaključio je predsednik Srbije.