Autor: Informer.rs

16.09.2023.

17:57

Foto: printscreen

Vesti

Tajkunski novinar udario na državu i crkvu: Srbija i SPC promovišu kleronacizam!

Državnički govor koji je povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastava predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao u Nišu bio je povod za Stupara da se oglasi na društvenim mrežama i po ko zna koji put iznese nebulozne tvrdnje koji se miljama daleko od istine.

- Vučićevi Srbi nikome ne trebaju u regionu. Ne priznaju drźave u kojima žive, i uz tzv SPC pokušavaju nemoguće - da prave "srBski svet". A klero - nacizam je  bez blama zvanična državna politika Srbije. Zato ovaj Vučićev mitingaški govor  i deluje kao labudova pesma - napisao je Stupar na svom nalogu na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter.

Ovaj tvit bez sumnje samo je jedan u nizu dokaza, s obzirom na to da dolaze od osvedočenih hejtera, u prilog tvrdnji da je Vučić rekao ono što je suština nezavisne i slobodarske politike zvaničnog Beograda, koja je oduvek bila trn u oku Stuparu i njemu sličnim.

- Makar bili jedino ostrvo slobode u Evropi, sami ćemo da donosimo odlke, da branimo zemlju, čuvamo nebo, štitimo narod. Time ćemo da se ponosimo. Nikad tuđin neće odlučivati u Srbiji, prošlo je to vreme - jedna je od ključnih poruka predsednika, o čemu je Informer u više navrata pisao.