17.09.2023.

21:35

Foto: Printscreen Pink

Vesti

Vučić: Sat za koji su lagali da košta 520.000€ pokloniću prvoj srpskoj bebi rođenoj na Kosovu i Metohiji!

I taman kad su neki možda i poverovali dotičnim "stručnjacima", predsednik Vučić je večeras u Hit Tvitu razvalio đilasovske lažove!

Sat koji je nosio na levoj ruci tokom poslednjih nekoliko javnih nastupa nije nikakav "patek filip" vredan više od pola miliona evra, nego je češki sat koji košta oko 1.000. 

Šef države je ovaj sat dobio od doskorašnjeg češkog predsednika Miloša Zemana i na njemu je ugravirana i posveta koja to potvrđuje!

- poslali su mi to i rekli su mi da su razni stručnjaci govorili. U toj mržnji, jedino narodu opet mogu da ponude je mržnja. Dakle, reč je o satu, nosio sam ga jer je to bila poruka, jer je poklon Miloša Zemana koji mi je to uručio još 11. 9. 2019. godine, koji ima posvetu - rekao je predsednik. 

- Ovaj sat je koštao negde oko 1000. evra. Nije reč ni o kakvom švajcarskom satu, reč je o češkoj primi, sa potpismom Miloša Zemana - rekao je Vučić. 

 - Pogledajte o kakvim ljudima je reč. Držao sam bebu u Nišu... to su ljudi koji su govorili o umešanosti moje porodice u Jovanjicu. 

- Ja ću ovaj sat da otkupim i na jedno teško vreme, na vreme laži, sat od 1000 pokloniću prvoj srpskoj bebi rođenoj u novoj 2024. na Kosovu i Metohiji - poručio je predsednik u Hit Tvitu, reagujući na strašne izmišljotine i laži.  

I? Šta ćemo sad?! Hoće li se lažovi, svi oni - od Georgieva do "Ćamila" izviniti zato što su lagali "kao psi"!?! Hoće li priznati da su najgori i najstrašniji prevaranti i ostrašćeni mrzitelji koji misle da su svi kao oni, hoće li priznati da su lažovi koji ne razumeju da je predsednik čovek koga zaista ne iteresuje lično bogatstvo?! Pa, neće! Već večeras, već sutra nastaviće sa novim lažima!

To im je "modus operandi" - način delovanja: Laž, laž i samo laž! I ništa osim laži, i ništa osim mržnje!