17.09.2023.

21:55

Foto: Printscreen Pink

Vesti

Opoziciju nervira parizer i tašnica! Vučić u odbrani saradnice: Ima pristojnu platu, vredno radi i najvažnije - nikome ne bi otela

Vučić je istakao da je opozicija pozelenela od muke kada je Priština u Briselu proglašena krivom, a onda su počeli da mu napadaju savetnice.

- Zašto su se bavili njime? Kada vidite da gubite, idete na lično. Tanja Jović nikada nikom na senku nije stala. Radila na TV Vojvodina, ja sam je zamolio da mi pomogne u vođenju spoljno političkih poslova. Jedna divna žena, o kojoj niko nikad nije izgovorio ružnu reč. Živela je sa čovekom koji je inače imućan, on je umro, ona je sada sama, živi u bloku 19 - počeo je i ponovio da nije čuo do sada da je neko o Tanji Jović tako govorio.

Za Suzanu Vasiljević kaže da izaziva različite reakcije, da ima ogromnu energiju i da nije lako sa njom raditi.

- Lagali su da torbica košta ovoliko, a ona košta 180 evra. Suzana Vasiljević izaziva različite reakcije, ne morate uvek sa njom da budete saglasni, ali izuzetno marljiva i energična. Zarađivala, bila udata za bogatog čoveka, ali živi u stanu od 60 kvadrata i ima automobil od 5.000 evra. Voli da se oblači i ima takav životni stil. Bila je savetnica Ivice Dačića i Vojislava Koštunice... Ona ima pristojnu platu, vredno radi, nikada nikome nije otela ili ukrala. Napaali su dobre i sposobne profesionalce koji su potrebni ovoj zemlji da bi meni nešto naudili. I Suzana živi sama. Jedini novac troši na sebe. Nema nikakvih tajni!

Objasnio je da neće da se bavi tašnama i cipelama svojim političkih protivnika.

- To je sramota - rekao je on.