19.09.2023.

10:26

Foto: ATA Images

Vesti

Ludilo i beščašće - Bulatović: Opoziciji ne cvetaju ruže

Ovo ističe u svom saopštenju samostalni poslanik Dejan Bulatović.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

''Šta je to odnelo miran san osvedočenom prevarantu koji sebe smatra neprikosnovenim opozicionim vođom? Zašto je Dragan Đilas toliko nervozan?
 
Nekada prvi u Beogradu i prvi u Demokratskoj stranci koju je namerno upropastio, Dragan Đilas, preko noći je ošamaren činjenicom da čak i ako se popne i stane na svoj novčanik to neće biti dovoljno da i dalje bude “prvi među jednakima“. Bez obzira što su im usta puna jedinstva, bivši žuti režim je, verujući da narod neće prepoznati vuka ispod jagnjeće kože, kao nikada pre nesposoban da se ujedini. Mada, to ne treba da čudi, jer sve što predvodi Marinika Tepić, Srđan Milivojević ili najmilitantniji među njima, vazda veseli Aleksandar Jovanović Ćuta, unapred je osuđeno na propast.
 
Posmatrajući tu spiralu ludila i besčašća koje Dragan Đilas sa svojim poslušnicima svakodnevno naduvava, možemo reći da je takozvana opozicija konačno dobila adekvatnog protivnika na političkoj sceni, a to je, ni manje ni više, verovali ili ne – parizer!

Da, parizer je postao noćna mora i potpuna opsesija Đilasovih političkih i medijskih sledbenika koji sa vidnim gađenjem odbacuju ono što u velikoj većini jede pošten narod Srbije, na čelu sa predsednikom Vučićem. Grca se ovih dana u elitnom krugu dvojke i tek će, pogotovo ako se cenzus na izborima vrati na 5%. 
 
5% je gotovo magična cifra. Kao što u bajkama u ponoć kočija ponovo postane bundeva, tako će na narednim izborima, ako cenzus bude vraćen na 5%, opoziciona laža i paralaža da se raspadne i pokaže pravo lice nesposobnih i u lažima ogrezlih pojedinaca, kojima je jedino na pameti kako da obmanu narod i ponovo dođu na vlast.
 
No, nema mesta brizi. Sve i da Dragan Đilas uspe da omađija ostale opozicione prvake i nekako ih privoli da dođu na njegovu listu, teško da će uspeti da osvoje i malo a kamoli dovoljno narodnog poverenja da bi ponovo postali relevantan politički faktor.

Za to vreme, jedini koji vodi računa o ovoj zemlji i jedini koji ima kapacitet da sačuva snažnu i jaku Srbiju, Aleksandar Vučić, trebalo bi da im posluži kao uzor i model odgovornog i snažnog državnika i da od njega uče kako se vodi briga o zemlji i narodu'', piše u ovom saopštenju.