25.09.2023.

22:00

Foto: printscreen

Vesti

(FOTO) Ideolog protesta u Beogradu glavna zvezda Kurtijevih medija! KPS uspešno eliminisala "srpske teroriste"

On se oglasio povodom situacije u mestu Banjska nazivajući je "terorističkim napadom", a samim tim Srbe koji nisu mogli da trpe Kurtijev zulum i teror teroristima.

- Prema mojim informacijama, juče je u terorističkom napadu na (tzv.) kosovsku policiju život izgubilo najmanje 7, a najverovatnije 10 naoružanih Srba. Na licu mesta pronađena su 3 tela. Ostatak trupa se povukao ka Novom Pazaru. Ima i povređenih koji se sada nalaze u Srbiji - rekao je Stojković.

Zahvaljujući njegovom otvorenom stajanju na stranu Kurtija koji svakodnevno ugnjetava naš narod, ideolog protesta prozapadne opozicije u Srbiji postao je glavna zvezda tamošnjih medija koji sa radošću prenose njegove reči.

Jedan od Kurtijevih medija, portal "Telegrafi" preneo je izjavu sa naslovom: "Srpski advokat: Broj poginulih Srba u terorističkom napadu na severu mogao bi da poraste do 10, ima i ranjenih".

Informer

U Stojkovićevoj izjavi vidi se da se, kao i uvek, svrstava na stranu onih koji su protiv Srbije i Srba, pa sa radošću skandalozno poručuje da je Kurtijeva policija eliminisala, čak i veći broj od objavljeng, srpske teroriste - kako ovaj opoziconar naziva naš narod u južnoj srpskoj pokrajini.