25.09.2023.

22:20

Foto: printscreen

Vesti

Goran Karadžić: Najjača i potpuna podrška predsedniku naše majke države Srbije!

U svojoj izjavi na Fejsbuku, Karadžić je napisao:

- Najjača i potpuna podrška predsedniku naše majke države Srbije!!!

Karadžić je izrazio ogorčenje prema određenim osobama koje naziva "tastatura mafijaščići - ratnici i nesumnjivo kvislinzi, ali i pištaljka - statistička greškica poslanici, generalčići, novinarčići..." i upitao ih:

- Jel ste bre vi toliko zastranili, pa da ne dobacujete pogledom i razmišljanjem dalje od svog nosa ili svog donjeg dela trtične kosti???

Karadžić je ovu situaciju nazvao "izdajom" i optužio ih:

- A vi jeste izdajnici svog naroda i naše majke države Srbije!!!

U svojoj izjavi, Karadžić je takođe pozvao predsednika Vučića da nastavi svoj mirnodopski i slobodarski pristup vođenju zemlje, ističući:

- Predsedniče, vi dobro znate da je ogromna većina srpskog naroda, ali i veći deo svetskih državnika uz vas!!! Nastavite da vodite i to mirnodopski i slobodarski, kao što sve vreme i jeste i nas i našu majku državu Srbiju, jer to ceo svet prepoznaje kao pravo napredovanje u svim, ali baš svim životnim oblastima!!!

Karadžić je završio svoju izjavu rečima:

- A vi lažni 'igumani' samo ajte, put pod noge gde vam je lepše, a na svetinje naše i na majku državu se ne obazirite, jer niste to ni radili i niti ćete!!! Uzdravlje, živeli i živela najveća naša svetinja i majka država Srbija, sa baš ovakvim vođenjem našeg predsednika Aleksandra Vučića!