28.09.2023.

12:10

Foto: printscreen

Vesti

(VIDEO) Kako izgleda licemerje?! Vučić: Sada ću vam pokazati - predsednik uz dokaze obelodanio "moralisanje" Prištine o evropskom putu

- Sada ću vam pokazati kako izgleda to licemerje kada nam neko drži pridike o evropskim vrednostima - sinoć je na RTS predsednik Vučić rešio da sve raskrinka, pa je nastavio:

- Očigledno je da se mi držimo tih vrednosti, pa ću na početku podsetiti građane Srbije šta se desilo pre samo osam godina... Došlo je do velikog sukoba u Kumanovu između albanskih terorista, pravih terotista koji su napali suverenu državu, priznatu državu, tada Makedoniju... Danas je to Severna Makedonija, zemlja koja je članica EU, što je važan detalj! Poginulo je čak osam policajaca makednonskih, a tada niti Rama, niti bilo ko nije držao pridike - podsetio je predsednik i pokazao fotografije - crno na belo!

U uniformama UČK, tzv državna sahrana u Prištini, hala sportova. Pristuni od Ise Mustafe koji je potpisao principe o ZSO... Predsednik je izneo fotografije

- To je komemoracija sa prepunom halom, pogledajte! Sve organizovano, ali nikom ništa. A onda tome nije kraj. Vidite ovu fotografiju, to je Beg Rizaj, njemu je u Dečanima podignut spomenik, a njemu cveće donosi Ramuš Haradinaj. E, toliko o evropskim principima! A ono što je još odvratnije jeste kada su pregovarali kako treba da imamo Dan žalosti, ali vlast to ne sme da uradi zato što mora da sluša nekog drugog spolja. Kada je vlast to na ozbiljan i odgovoran način ipak uradila, pitali su: "A koga mi to žalimo"!?

Predsednik je ovim izlaganjem, uz dokaze, počeo da iznosi čitav niz šiptarskih laži i raskrinkava njihovo "moralisanje" o evropsim vrednostima.

Pogledajte sve laži Prištine u 10 minuta!