29.09.2023.

10:06

Foto: Tanjug/SEKRETARIJAT ZA INFORMISANJE GRADA BEOGRADA

Vesti

Šapić podneo ostavku: I nakon ovog čina nastaviću jednako, predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika

Podnosim formalnu ostavku, ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja Beograđana, saopštio je Šapić.

- Nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kada sam došao na ovo mesto- saopštio je on.

Kada, kako je naveo Šapić, Vlada Srbije uvede privremeni organ i kada se konačno steknu svi pravno-formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekuje da kao predsednik tog tela takođe nastavi da vodi Beograd.

- Očekujem da kao predsednik tog tela takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana - izjavio je Šapić, kako je saopštio Sekretarijat za informisanje Grada Beograda.