08.10.2023.

19:40

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/SNS GO Leskovac

Vesti

Gradonačelnik Leskovca sa grupom hodočasnika još uvek pokušava da napusti Izrael!

Cvetanović se juče oglasio na svom Fejsbuk profilu, a kako saznajemo, on još uvek čeka trenutak kada će napustiti Izrael. 

"Čast mi je što sam u društvu Njegovog preosveštenstva vladike niškog gospodina Arsenija i mog dobrog prijatelja dr Milana Petrovića posetio Jerusalim", napisao je Cvetanović i dodao da je hodočašće u Svetu zemlju, za njega, kao vernika, nešto čemu jetežio.

"Lepota svetih mesta, upoznavanje istorije kolevke Hrišćanstva iskustvo je koje oplemenjuje dušu i srce svakog vernika.Svoja putovanja koja nisu vezana za poslovne obaveze i na koja ne odlazim kao prvi čovek Leskovca, što je sada slučaj, finansiram sopstvenim prihodima. Građani Leskovca ni na koji način nisu učestvovali u troškovima vezanim za ovo, kao ni za bilo koje putovanje koje je bilo lična želja, što je moguće lako proveriti", piše Cvetanović i dodaje:

"Svestan sam da kao javna ličnost izazivam interesovanje naših sugrađana i predstavnika medija i uvek sam otvoren za sva pitanja, od kojih nikada nisam bežao, kao što ću i ovog puta odgovoriti na ista nakon povratka u Leskovac, ukoliko ih bude bilo. Dr Petrović je juče, na ovom putovanju proslavio i svoj rođendan i bilo nam je veliko zadovoljstvo što smo taj dan proveli u poseti reci Jordan", poručuje on.