11.10.2023.

08:07

Foto: TANJUG

Vesti

Hejterska opozicija glavna u Kurtijevim medijima! Postali zvezde otkako su tražili sankcije za predsednika Vučića

Nakon skandaloznog pisma Žozepu Borelju, visokom predstavniku Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost, u kojem opozicija traži da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uvedu sankcije, Kurtijevi mediji su redom prenosili ovu vest.

Informer

Albanian Post, Koha Jone, Pamfleti, Pa Rrotlla, kao i Euronews Albania, jedva su dočekali potez opozicije koji šteti Srbiji, pa su na sva zvona prenosili njihove zahteve.

Informer

Informer

Postavlja se pitanje kakve će tek zvezde opozicionari da postanu u Kurtijevim medijima i gde će im biti kraj, nakon što su tražili sankcije za Vučića.

Informer

Informer

Podsetimo, u pismu koje su potpisali Zoran Lutovac, Miroslav Aleksić, Pavle Grbović, Zdravko Ponoš, Dragan Đilas, Nebojša Zelenović i Radomir Lazović, od Borelja i EU traži se da Vučiću budu uvedene sankcije, čime bi mu pratktično bilo zabranjeno da vodi državu.

Informer

Strašna je činjenica da lideri srpske opozicije na muci svog naroda žele da profitiraju, da praktično aboliraju sve grozne stvari koje lažni premijer Aljbin Kurti sprovodi na severu Kosova i Metohije, a sve ovo rade samo da bi predsednika Vučića diskfalifikovali iz političkog života.

Informer

Informer

Oni praktično traže od Zapada da Vučiću bude zabranjeno da vodi državu, a kao krajnji cilj imaju to da sebe postave na visoke pozicije jer je jasno da samo žele da se dokopaju fotelja.

Informer