15.10.2023.

22:41

Foto: printscreen

Vesti

Đurić: Francuz Miloš i tajkun Đilas su dvojac za propast Srbije!

"Da reč tajkuna Dragana Đilasa i njegovih saboraca ne vredi ni pet para uverili smo se, još jednom, večeras - kada je ova belosvetska ništarija govorila "o nagloj odluci predsednika Vučića" da izbori budu održani ove godine. A oni su: kukali na sav glas i kmečali danima, pretili haosom na ulicama ukoliko izbori ne budu održani, pištali i vrištali, puna su im usta bila izbora, a sada su, tobož - vidno zaprepašćeni", navela je Đurić i dodala:

"Nasilnik koji govori o nasilju.Jer, on je taj koji je do srži ogrezao u kriminalu i korupciji! Ojadio je kasu grada Beograda, osiromašio narod, strpao milione u sopstvene džepove i skrivao ih kojekuda po belom svetu - od Mauricijusa do Hong Konga! Žuti tajkun koji govori o kriminalu i korupciji!Mir i stabilnost u Srbiji obezbedio je Aleksandar Vučić - mudrom, drzavničkom politikom", rekla je Đurić.

Kako je dodala, Đilasovo vreme za mir i stabilnost je znao samo on i njegovi pajtosi, ne i građani Srbije - kad kaže stabilnost sigurno misli na to što su ostavili pola miliona ljudi bez posla, na ulici, bez parčeta hleba i šansi za pristojan život!

"Uzalud krivce za nemanje podrske traži tajkun u medijima - pune su mu ruke medija, i džepovi od istih! Ne zna se broj gadosti koje su plasirali samo o predsedniku Vučiću, i dan danas, ne posustaju i ne odustaju od bezočnih laži! Rekla je Verica Barać sve o njihovoj slobodi medija, o tome kako su preprodavali sekunde i služili se najstrasnijim zloupotrebama! Reče Đilas "da što više onih političara koji kradu budu u zatvoru" - pa baš svi u Srbiji sa nestrpljenjem čekaju dan kada će lopovčine poput njega, koje su uvek radile sve protiv i na štetu svoje države, biti iza rešetaka!", istakla je Đurić i poručila: