15.10.2023.

22:51

Foto: Printscreen Pink/shutterstock

Vesti

"Od kad se Srbin u Srbiji plaši da kaže da je Kosovo naše?" Karleuša besna, Vučićević odgovorio: "Možda zbog tezgi u Sarajevu, ko zna"

Karleuša se večeras u emisiji "Hit Tvit", gostujući sa Draganom J. Vučićevićem, glavnim i odgovornim urednikom Informera i Milomirom Marićem, glavnim urednikom "Happy" televizije, osvrnula i na pitanje Kosova i Metohije:

Informer

- Kada je reč o Kosovu, ja sam Beograđanka koja je emotivna i koja smatra da će Kosovo zauvek biti deo naše države. Ja ne mogu da shvatim da jedan Srbin, koji treba sa svojom krvlju, sa svojim DNK da oseća Kosovo kao deo svoje zemlje, umesto toga, on ima mišljenje kao Kurti. Kako je moguće da se uniformisano lice na teritoriji naše države, Kosovo je naša država, naziva policajac, a Srbin na teritoriji naše države - terorista. To je jedan spin koji su prihvatili upravo naši Srbi, braća. Ovo nema veze sa politikom, ovo ima veze sa izdajom i Kosova i Srbije i svih nas. Žao mi je predsednika, žao mi je našeg naroda jer će uvek šaka nekih ljudi biti glasnija. Ja znam za koga ću glasati, znam šta mi je činiti, ali smo ispali smešni pred svetom ovako nesložni - kazala je Jelena Karleuša, na šta se nadovezao Dragan J. Vučićević koji je pozdravio stav pop dive:

Informer

- Moram da pohvalim tvoj stav. Neka protumači ko kako hoće, ali ja moram da pohvalim ovaj tvoj stav o Kosovu i šiptarsom teroru. Retko će se koji pevač tvog ranga, estradni umetnik, ovako kao ti izjaviti - kazao je Vučićević. 

- Valjda svi tako misle? Od kad je Srbin u Srbiji počeo da se plaši šta će ko da kaže o njegovom stavu o Kosovu? - zapitala se Karleuša:

- Plaše se da će izgubiti tezge u Sarajevu, u Švajcarskoj u diskotekama koje drže Albanci. Razgoarao sa s nekim tvojim kolegama upravo dan nakon onoga u Banjskoj koji su mi rekli:"Nemojte mene, neću da ulazim u probleme" - kazao je Vučićević u "Hit Tvitu".