18.10.2023.

09:24

Foto: EPA/Shutterstock

Vesti

Amerikanci naredili - jedna lista protiv Vučića! Treba im slaba Srbija koja će predati Kosovo!

- Traže da se svi oni ujedine, da nastupe na jednoj listi, i levi i desni i žuti i crni i veliki Srbi i veliki antisrbi, svi zajedno kao nekada DOS - prenosi sagovornik Informera blizak američkim visoko pozicioniranim diplomatama.

Prema rečima naših odlično obaveštenih izvora, u krugovima američke "duboke države" odlučeno je da Vučić mora da ode, jer neće da sluša!

- Njima jako smeta predsednik koji je od Srbije napravio ekonomski moćnu i politički nezavisnu državu koja odbija da se odrekne nacionalnih interesa. Njima na vlasti trebaju predstavnici bivšeg režima jer znaju da bi Srbija pod njima bila slaba država koja bi brzo i bez otpora predala Kosovo, uvela sankcije Rusiji, odrekla se Republike Srpske i svakog drugog vitalnog srpskog nacionalnig interesa - objašnjava jedan od naših sagovornika.

I baš zbog svega toga, Amerikanci su naredili, a Šolakovi poslušnici su požurili da naređenje poslušaju.

I baš zato sada i Đilas i Aleksić i Marinika, ali i Miloš Jovanović sa svojim lažnim tzv. patriotama na sav glas govore o potrebi "prevazilaženja razlika" i formiranja jedne izborne liste. Svi oni, sada je očigledno, imaju samo jedan cilj - da sruše Aleksandra Vučića, da predaju Srbiju na tacni stranim neprijateljima, i da, što je njima najvažnije - napune svoje džepove prljavim kešom!

Zato, u pamet se braćo Srbi. Izbori u decembru odrediće sudbinu svih nas i sve naše dece.

A nema više nikakve dileme - svaki glas za bilo koga od njih jeste glas za tajkuna Đilasa!