19.10.2023.

12:31

Foto: Printscreen/Vlada Republike Srbije

Vesti

Orkestrirani napadi medija, plaćenih iz inostranstva, na porodicu Nedić

Trećerazredni novinari bez ikakvih dokaza mešetare poluinformacijama gde pokušavaju da Nedića predstave kao deo mafijaške grupe u kojoj je verovali ili ne i Goran Đoković, stric najvećeg sportiste svih vremena Novaka Đokovića. Kad je bal nek je maskenbal kažu strane agenture u Srbiji, a kad lažemo neka slažemo mnogo, uvreljivije će da deluje kada su i Đokovići deo mafijaške hobotnice.

Jedina istina o Novaku Nediću po čemu su on i njegova porodica prepoznatljivi u Srbiji je da su jedni od najvećih donatora crkvama i manastirima po Srbji gde se izdvaja pomoć manastiru Hilandar. Jedina istina je da Novak Nedić u tišini bez ikakve medijske pompe godinama unazad pomaže ugroženoj deci sa Kosova i Metohije koja žive po enklavama okružena neprijateljski raspoloženim albanskim narodom. Pomagao je Novak Nedić i siromašne porodice širom Srbije, pa i Srbe u Hrvatskoj ali to na plaćenim medijima direktno finansiranih iz inostranstva nikad nećemo moći da čujemo.

Kao što nećemo da čujemo i istinu o njegovom ocu koga su takođe upleli u ovu nevešto smišljenu medijsku hajku, a Vojislav Nedić je čuveni srpski advokat koji potiče može se reći iz ugledne srpske svešteničke porodice, višedecenijski borac za prava srpskog naroda, gde je zastupao mnoge stradalnike u borbi za svoja prava bez ikakve naknade i koji je uvek isticao otadžbinu na prvom mestu.

Dobar poznavalac prilika u Srbiji teolog i analitičar Miloš Stojković je za naš portal prokomentarisao medijsku hajku na Novaka Nedića:

“O gospodinu Novaku Nediću imam samo reči hvale. On nije ušao u politiku sa željom da bilo šta za sebe lično ostvari, u politiku je ušao kao bogat čovek čiji je otac gospodin Vojislav Nedić, koga lično poznajem veliki srpski patriota dobrotvor i više od 3 decenije ugledni advokat. Tako da Novak nije imao nikakvu potrebu da politiku koristi za lične interese već za interese Srbije i građana kojima je pimoć potrebna.
Pročitao sm ovih dana optužbe da su mu neki ljudi sumnjivog morala plaćali hotelske račune, što su veoma smešne i bedne optužbe jer porodica Nedić ima Bogu hvala svoj novac kojim sami mogu priuštiti mnogo toga. Pre bih rekao da su oni koji kreiraju laži o časnoj srpskoj porodici Nedić na platnom spisku onih koji Srbiji ne žele mišta dobro.” zaključio je Stojković.

Ovde je poruka jasna, napad na Nediće, Đokoviće i sve časne i poštene Srbe, kao priprema za napad i kriminalizaciju predsednika Aleksandra Vučića, koji ni jednog trenutka nije poklekao pod pritiskom mrzitelja Srbije i njihovih kvislinga u Srbiji kojima je jedina prihvatljiva ona Srbija, koja je na kolenima.