25.10.2023.

15:41

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Terzić osvežio pamćenje Đilasovom portparolu! "Bogatili su se na muci naroda!"

- Sva politika Miloša Jovanovića, kao portparola Dragana Đilasa svodi se na tešku manipulaciju građanima Srbije. U suštini koliko god kolona za izbore napravili i lažno desni i levi, svi oni su samo najobičniji lutkari u lutkarskom, petokolonaškom pozorištu Dragana Đilasa, koji ih sve kontroliše narodnim parama, koje je oteo iz državne kase dok je bio gradonačelnik Beograda - rekao je Terzić i dodao:

- Bio je Jovanović i tada u onom mračnom periodu za Srbiju od 2000. do 2012. godine korisni idioti Dragana Đilasa kada su zajedno ekonomski, politički i vojno uz podršku stranaca, razorili državu, zarad ličnih interesa. Na krilima "demokratskih" promena, sprovodeći obojenu revoluciju i uz svesrdnu podršku najgorih kriminalaca, nasilnim putem bez političke volje građana preuzeli su vlast.

- Dobro se sećaju građani Srbije kako su vajne demokrate iz DSS-a upadale u policijske stanice otimajući oružje i tako do zuba naoružani upadali u Narodnu banku Srbije, Saveznu upravu carina. Dobro se sećamo i kako su linčovali i prebili direktora televizije i kako su nakon sprovedene ulične revolucije, zbog političkih uverenja ošišali do glave ćerku Milovana Bojića samo zato što im je bio politički protivnik.

Informer

 

- Pa se postavlja logično pitanje: Šta je tu tačno bilo demokratski i u interesu srpske države? Naravno ništa, ali je cena dolaska na vlast strancima morala da se plati. Pod plaštom lažnog patriotizma Jovanović i dosovska ekipa iz DSS-a, zarad "otopljavanja odnosa sa Zapadom" oslobodili je Aljbina Kurtija, braću Mazreku i još 1800 dokazanih silovatelja i ubica i omogućila im da se nasmejani i sa uzdignuta dva prsta vrate u Prištinu.

- Nakon toga su vajne patriote poput Jovanovića, nemo posmatrale etničko čišćenje Srba na KiM 2004. godine, a da prstom nisu mrdnuli i učestvovali u razbijanju državne zajednice Srbije i Crne Gore, pod patronatom Havijera Solane koji je naredio bombardovanje SR Jugoslavije, a sa kojim je Vojislav Koštunica potpisao sporazum po istom principu kako je potpisao sporazum o oslobađanju Aljbina Kurtija i isporučivanju našeg vojnog i političkog rukovodstva Hagu.

- I nakon svega toga Jovanović je aktivno sa pozicije moći nastavio razgradnju pozicija Srbije po pitanju KiM i to kao savetnik ministra i kao član državne delegacije tokom pregovora u Beču 2007. godine, gde je uspeo da ispregovara da dođe do jednostranog samoproglašenja nezavisnosti u Prištini. I dok su Albanci sprovodili secesiju Miloš i ostali dosovci su trčkarali po stranim ambasadama gde su molili da se odluka o samoproglašenje u Prištini odloži kako bi za Borisa Tadića izborili još jedan predsednički mandat i kako bi Draganu Đilasu omogućili još četiri godine pljačke.

- Da se slično sličnom raduje i da je glas za Miloša Jovanovića glas za Dragana Đilasa najbolje svedoče njegovi marifetluci vezani za zloupotrebu položaja i pranje novca, za šta je Jovanović pružao konsultantske usluge Urošu Jankoviću, koji je raspolagao sredstvima Srpskog pokreta Dveri, a za koje je isti sačinjavao fiktivne fakture za fiktivno pružanje usluga koje naravno nisu bile izvršene. U celu tu mrežu upleten je i Miloš Jovanović kome je pripao deo tog novca, čime je direktno oštećen budžet Republike Srbije. Pomenuta sredstva nisu opravdana, iako je to zakonska obaveza.

- Zato će sledeći izbori opredeliti put Srbije, jer se sa jedne strane nudi ozbiljna i odgovorna politika uz beskompromisnu borbu sa srpske nacionalne vrednosti koju predvodi Aleksandar Vučić, dok sa druge strane u ponudi imamo povratak u najgoru prošlost, gde smo na svakom koraku mogli da svedočimo nasilju, finansijskim malverzacijama dosovskih kadrova poput Jovanovića i Đilasa koji su se bogatili na muci našeg naroda, a za srpske interese ih je očigledno uvek bilo baš briga - zaključio je Miloš Terzić.