Autor: Informer.rs

26.10.2023.

21:13

Foto: SNS

Vesti

Milica Nikolić odbrusila Đilasu: Građani se sa prezirom sećaju lopovčina koji su im gulile kožu sa leđa!

Saopštenje Nikolićeve koje je na svom sajtu objavila Srpska napredna stranka prenosimo u celosti.

Možda se Đilas ponosi, kako sam priznaje, zbog toga što je ojadio ovu državu i, kako takođe sam priznaje, postao milijarder, ali građani Srbije se sa gorčinom sećaju i preziru lopovčine koje su im kožu sa leđa ogulile.

I dok je ovaj lopov pljačkao budžet građana Srbije i u svoj džep stavljao 619 miliona evra, građani Srbije su ostajali na ulici, gladni. Preko 500 000 njih…

Plate su bile manje nego što iznosi polovina prosečne danas, a penzije još manje.

I dok su njegove, privatne, medijske firme, sticale bogatstvo iz budžeta građana Srbije, njegovi računi u poreskim rajevima rasli, trpeza građana Srbije je bila sve siromašnija. A danas, svi oni koje je sakupio i sa leve i sa desne strane opozicije da prikupe koji glas u njegovu kasu, sa punim ustima, radeći za Đilasov i Šolakov interes, lažu o nekakvom “medijskom mraku”.

I o svemu tome je najbolje svedočila Verica Barać, tako da svaka laž koju lopovčine iz bivšeg režima danas izmisle, u roku od odmah pada u vodu.

Iz mraka, ovih lopova, Srbiju je izvukla Srpska napredna stranka i predsednik Vučić. Iz mraka koji je predstavljao svetlo za tajkune i lopove, a mrtvu tamu za nas narod.

Uskoro će narod ponovo podsetiti ovog, a i sve druge lopove da više nikada neće uraditi ono što nameravaju, da ponovo razore Srbiju i opljačkaju sve čega se dotaknu. 

Narod će podsetiti, jasno i najvećom mogućom podrškom, da želi nastavak politike koja je prosečne plate i penzije utrostručila, otvorila pola miliona novih radnih mesta, izgradila Srbiju i napravila je nezavisnom i zemljom koja sama donosi svoje odluke. A to je politika jedino i isključivo- politika predsednika Vučića.