27.10.2023.

09:24

Foto: ATA Images

Vesti

Đilas ponosan, jer je u politici uzeo 619 miliona evra!?! Otimao gde je i šta je hteo, a sad bi opet na vlast?!?

Đilas je u nekoliko navrata ustvrdio da je sve to bilo po zakonu!? Možda po zakonu žutih, dosističkih lopova jeste bilo, ali nikako nije i ne može biti zaista po zakonu i bilo kakvom moralu! Jer, nigde u civilizovanom svetu to nije moguće - da najbliži saradnik predsednika, gradonačelnik i ministar - a sve je to Đilas, jelte, bio - zarađuje stotine miliona evra dok je na vlasti! 


U svakoj evropskoj zemlji takav neko bi, u najmanju ruku, bio pod istragom, a verovatno i na dugogodišnjoj robiji. Zašto to u Srbiji nije slučaj - to nije pitanje za nas, nego za srpsko pravosuđe, zar ne?!


Ili, može biti, neko zaista veruje da je zakonito i dopušteno da političar na vlasti zarađuje silne milione u krajnje sumnjivim poslovima sa državnom televizijom, ili je nekome možda sasvim okej ono kad Đilasova firma - jedna od brojnih - naplaćuje usluge zatvorenom Narodnom muzeju (tada je bio ztvoren, oni su ga, žuti banditi, zatvorili i nikad dok su bili na vlasti nisu više otvorili)!?!

Elem, kako god bilo, tek kad 17. decembra odete na glasanje morate ovo imati na pameti 
- glas za Đilasa, ali i za skoro sve druge 'opozicione' liste koje Đilas plaća i kontroliše jeste glas za nove stotine miliona na njegovom, tajkunskom kontu.


U pamet se, braćo Srbi.