Autor: Informer.rs

27.10.2023.

22:11

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Vesti

"Borci s Košara": Podržavamo Vučića u borbi za KiM, napadaju ga oni koji su gazili Rezoluciji 1244 i stideli se Košara i Paštrika

- Kao i prethodnih 11 godina, i tokom poslednjih pregovora u Briselu, Aleksandar Vučić se dostojanstveno, mudro i hrabro bori za Srbiju i srpski narod na Kosovu i Metohiji. Vučić se bori za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Vučić se bori za primenu Rezolucije 1244 koju smo izborili ginući i boreći se na Košarama i Paštriku - navodi se u saopštenju. 

Kako se ističe, najoštrije se osuđuju napadi na predsednika Srbije Vučića i ministra odbrane Miloša Vučevića koji dolaze od političara iz Beograda, koji su otvoreno gazili Rezoluciji 1244, koji su se stideli bitaka na Košarama i Paštriku i koji su ih izbrisali ih iz srpske istorije i koji su bili izbrisali i nas borce s Paštrika i Košara, koji smo sprečili kopnenu invaziju na Srbiju.

- Napadajući državnu politiku, oni na taj način vrlo direktno i neskriveno pomažu Aljbinu Kurtiju, zapadnim političarima i državama koji propagiraju i zagovaraju nezavisnost lažne države Kosovo. Istovremeno, napad na Vučića, kao njenog predsednika predstavlja napad na Srbiju i njene interese. 
Nas borce s Košara ne čudi takvo ponašanje bivšeg režima i njihovih generala, koji su sistematski uništavali Srbiju, vojsku Srbije, i koji su ugasili SR Jugoslaviju, garanta Rezolucije 1244, koji su dopustili da se raspadne Državna Zajednica Srbije i Crne Gore; koji su dopustili da se desi pogrom 2004. i proglašenje nezavisnosti lažne države Kosovo. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Kosovo i Metohija nisu i neće biti priznati kao država, nisu i neće biti primljeni u Ujedinjene nacije, a Srbija će nastaviti da brine o svojim građanima, da brine o interesima boraca koji su se hrabro i požrtvovano borili za Srbiju. Mi borci s Košara čvrsto i nepokolebljivo stojimo uz našeg predsednika i uz našu Srbiju. Živela Srbija! - navodi se u saopštenju.