29.10.2023.

10:57

Foto: Printscreen/TVPrva

Vesti

Presudni izbori za Srbiju! Predsednik o sramnom filmu tajkunske N1: Ponosan sam što je tako!

Predsednik Vučić je istakao da su decembarski izbori presudni za našu zemlju. On je prokomentarisao i skaradan film koji je prikazan na N1, televiziji tajkuna Dragana Šolaka, a u kojem je predsednik opisan kao lažni šahista, izdajnik...

- Ovo su odsudni, odlučujući izbori za Srbiju. Juče su mi pokazali podatke, ja sam na nivou od 86% ukupnih napada kada se uzmu i vlast i opozicija. Govorim o digitalnoj sferi, jer tu možete da izdvojite. Ja sam ponosan što je tako. Mogao sam sebi da biram bolju i lagodniju poziciju i videćete političare koji ne žele da se bilo kome zamere - rekao je predsednik Srbije i dodao:

- Ja sam ponosan što sa mnom nema tajnih dogovora, ja ne krijem šta misle o meni, da kažem mogu ja sa svima. Izabrao sam drugačiji put, put borbe, trpljenja svega ovoga. Oni su izabrali prvog dana izborne kampanje da puste taj film, bez da imam prava na odgovor. Evo ja pristajem da igram šah protiv svih nosilaca i svih prvih, drugih i trećih na svim izbornim listama. I dajem im fore, meni pet minuta, njima 15 na satu - poručio je predsednik Vučić.