30.10.2023.

20:54

Foto: printscreen Twitter

Vesti

Miloš Jovanović potvrdio: Đilas, ja i ostali iz žutog preduzeća hoćemo zajedno da vladamo Srbijom (VIDEO)

– Proći će izbori, ja računam za našu koaliciju u Beogradu naročito dobar rezultat, a onda ponavljam: nemam problem da sednem sa ostatkom opozicije. Vi pominjete Dragana Đilasa, tu ima mnogo drugih ljudi, ima čak i ljudi koji takođe ne smatraju da je ovaj sporazum dobar za Srbiju. Da sednemo u dobroj veri i da menjamo vlast – kazao je on na tajkunskoj televiziji N1.

Jovanović je nedavno otvoreno postao tajkunsko čedo te je priglio politiku SSP i njene potpredsednice Marinike Tepić koja glasi da su Srbi počinili genocid, uvesti sankcije Rusiji, učlaniti se u NATO, a premijer lažne države Aljbin Kurti je principijelan.

Takođe, ne treba zaboraviti ni da Jovanović želi da vlada sa Miroslavom Aleksićem, koji je trenutno na čelu Narodnog pokreta Srbije, a koji je bio osnivač G17+.

Ranije danas je i Đilas izjavio da bi novu gradsku vlast u Beogradu posle izbora mogle zajedno da formiraju prozapadna opozicija i tzv. desničari, čime je potvrdio da je Jovanović u potpunosti prihvatio politiku prozapadne opozicije.

Ovo je još jedna potvrda da opoziciju nije briga za ideale, već da će učiniti apsolutno sve ne bi li se dokopali fotelja i ponovo mogli da pljačkaju Srbiju kao u mračnom periodu pre 2012. godine.