03.11.2023.

11:02

Foto: printscreen

Vesti

Vučić ekskluzivno na TV Pink u 18.30! Predsednik prvi put nakon gebelsovskog filma N1 u kome su napadnuti on i njegova porodica!

Podsetimo, Šolakova, đilasovska TV N1 emitovala je sinoć skandalozno sraman gebelsovski film u kom su najstrašnije napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Na prvi dan predizborne kampanje prikazan je "dokumentarac" "Ja, Aleksandar. Državni gambit", u kome se Vučić optužuje za stvari sa kojima nema ama baš nikakve veze - i za sukob Vojislava Šešelja sa studentima s početka devedesetih, kada sadašnji predsednik nije bio u politici, i za ubistvo Slavka Ćuruvije, a ponovljene su i stare, mnogo puta demantovane laži o tome da se Vučić radovao kada je Đinđić ubijen, da je nosio snajper iznad Sarajeva, da je umešan u kriminal i da štiti 'mafijaše'.

Optužili su šefa države i za to što pobeđuje na izborima, jer je kao previše 'vlastoljubiv', a jako su mu zamerili i to što se izborne liste nazivaju po njegovom imenu (samo nisu objasnili kako to on tako najgori na svim izborima pobeđuje njih najbolje i najlepše!?!).

Samo na televiziji Pink, Nacionalni dnevnik u 18:30!