03.11.2023.

13:14

Foto: Ministarstvo zaštite životne sredine

Vesti

Srbija neće da stane, nastaviće putem daljeg razvoja - Vujović o prljavoj kampanji tajkunskih medija

''Jedini cilj je njegova diskreditacija i slamanje volje i odlučnosti većine građana Srbije da podrži politiku razvoja i prosperiteta na čelu sa Vučićem. Ova prljava kampanja usmerena na predsednika, kampanja je protiv svih slobodomislećih i pravdoljubivih građana Srbije koji bezrezervno podržavaju njegovu politiku.

Građani pamte da su ovoj vlasti bile potrebne godine rada, kako bi se svi oporavili od posledica pogubne politike bivšeg režima i zato je sada više nego ikada važno - Srbija ne sme da stane!

Srbija neće stati, nastaviće putem daljeg razvoja, vođena vizijom i naporima našeg predsednika Vučića, podržana radom tima Vlade Srbije i građanima koji svojim radom i zalaganjem doprinose nezaustavljivom napretku.

Srbija je već danas, po oceni mnogih međunarodnih faktora, postigla zavidne uspehe na društveno ekonomskom planu koje ne može da ospori medijska manipulacija tajkunske televizije pod jasnim uticajem stranih centara moći, neprijateljski nastrojenih prema Srbiji i njenom legitimno izabranom predsedniku", rekla je Vujović.