03.11.2023.

16:49

Foto: sns.org.rs

Vesti

Poltroni i secikese - Obradović: Stavili potpis na Đilasovu viziju pljačkanja

Ovo u svom saopštenju ističe Jelena Obradović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

''Bez ikakve ideologije, političke vizije ili makar programa za dobrobit građana Srbije, bestidno izlaze pred građane da im kažu kako će se oni boriti protiv kriminala i korupcije. Isti oni koji stoje na kazanu najvećeg korupcionaša u Srbiji, svog gazde Đilasa, čekajući obećani deo kolača od preko milijardu evra otetih građanima Srbije.

Ni pocrvrneli nisu ni secikesa Aleksić koji je samo u opštini Trstenik sa tastom napunio svoj buđelar sa desetinama miliona, ni Marinika Đilasova uposlenica u Multikomu, koja je tom istom Aleksiću psovala sve po spisku kada joj je u Skupštini seo u zacrtanu fotelju, da danas građanima Srbije obećavaju da će sve međusobne nesuglasice ostaviti po strani samo ako se dokopaju vlasti i pune državne kase.

Ni zadrigli alkos i večiti student u svojim pedesetim godinama nije zaboravio da podvuče Đilasovu besramnu tezu politizacije tragedija i mrtve dece preko kojih su građane mesecima vukli za nos, lagajući da su to građanski, a ne smerno politički kao što se ispostavilo.

Potpuni je apsurd da svi oni zajedno okupljeni i s konca i konopca, ujedinjeni jedino u mržnji prema Aleksandru Vučiću i želji da interese Srbije pretoče u milione, obećavaju i poručuju građanima da će da žive slobodno, a oni sami rade i žive kao robovi Dragana Đilasa.

Na kraju ni tajkun Đilas nije ostao bez svoje bajke o boljem životu u kojem će svi imati posao i vraćanju penzija penzionerima. Istih onih koje on sam pokupio iz PIO fondova, ne mareći ni što su penzioneri u njegovo vreme imali penzije duplo manje nego danas, ni što je preko pola miliona ljudi ostavio na ulici pez posla, bez plata i bez hleba, a mlade naterao da tumaraju po svetu za boljim životom. E baš taj tajkun danas obećava sve suprotno od onoga što je radio dok je bio na vlasti. Tako besramno govori i o ulaganju u zdravstvo, a dok je sa svojom žutom kamarilom pljačkao Srbiju nije stigao ni jednu jedinu bolnicu da napravi.

Ali zato danas zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću imamo izgradjenih preko 148 novih bolnica i Domova zdravlja, imamo preko 440 km novih autoputeva, nove škole, nove vrtiće, naučno tehnološke parkove. Imamo rezultate razvoje Srbije u svim segmentima života. I višestruko veće plate i veće penzije. To nisu bajke koje nam ovi Đilasovi satrapi pričaju jer žele da zaustave Srbiju na avom putu razvoja, već rezultati teškog rada i odgovorne politike kakvu predvodi predsednik Aleksandar Vučić. Zbog toga Srbija ne sme i neće da stane!'', piše u Obradovićkinom saopštenju.