05.11.2023.

14:31

Foto: informer/beta/printscreen

Vesti

(FOTO) Vlast ga odjavila, pa pretrčao u opoziciju! Đilasov kandidat za gradonačelnika nekada trčao za Anom Brnabić!

Evidentno je da je 2018. godine gospodin Obradović imao potpuno drugačije mišljenje o najvišim predstavnicima vlasti, kada je pre samo pet godina bio u pratnji predsednice Vlade na jednom događaju. Da stvar bude još bizarnija, ova slika je sa događaja organizovanog u okviru posete Vladimira Putina Srbiji, kada je potpisano šest sporazuma u oblasti digitalne ekonomije?! Neko ko se danas zalaže za uvođenje sankcija Rusiji?!

Informer

 

Sada je očigledno da, što bi rekao naš narod "para vrti gde burgija neće". Kada neko, po svedočenju člana PSG Sergeja Teifunovića "iskešira tapa tapa tapa" lako se sa Istoka prebacite na Zapad, a sa Rusije na Evropsku uniju. Slika koja je isplivala u javnost očigledan je dokaz da je Vladimir Obradović samo tražio nešto u vlasti, a kada ga je vladajuća koalicija odjavila - promenio je kurs za 180 stepeni i otišao u proevropskuxopoziciju gde gazduje Dragan Đilas.

Informer

 

Sutra će već gospodin Obradović osipati drvlje i kamenje i po Aleksandru Vučiću, po Ani Brnabić i svim članovima vladajuće koalicije ali zaboravlja da forografije i stare uspomene ipak ne mogu tako brzo da izblede.