06.11.2023.

10:25

Foto: Informer

Vesti

Opozicija nema program, već po mišljenje ide u strane ambasade! To je politika koja ne postoji! (VIDEO)

Film emitovan na N1, prikazan prvog dana političke kampanje, može da posluži kao primer najružnije kampanje u istoriji političke scene i van granica naše zemlje.Vređanje roditelja predsednika države i dovođenje u pitanje ko je otac i sve ono što smo čuli u privatnim konotacijama, šta je to, kako se to naziva?

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić naveo je da je još tokom prethodne izborne kampanje, predsednik Aleksandar Vučić govorio da će se opozicija, ako bude mogla, ujediniti kako bi ga srušila i uništila Srbiju.

-Imali smo priliku da vidimo da oni po svoje mišljenje odlaze u strane ambasade. Oni im govore šta treba da rade i kako da se ponašaju. To je politika koja ne postoji! Nemaju politiku, nemaju program, već po mišljenje idu u strane ambasade. U produkciji tajkunske televizije imali smo prilike da gledamo film kako ta prljava kampanja izgleda. Jedini cilj opozicije je da dođu na vlast i da rade sve ono što su radili do 2012. godine: ulagivali su se svima kako bi omogućili Draganu Đilasu da zaradi milione- naveo je Miloš Terzić.

Informer

Miloš Terzić

On je dodao da on pripada stranci koja potiče iz naroda i narodu se uvek vraća.

-U politici se računaju samo rezultati, a mi smo ponosni na rezultate koje smo postigli od trenutka kada su nas građani izabrali da vodimo ovu državu, pa sve do danas- istakao je Član Predsedništva Srpske napredne stranke.

On je prokomentarisao uređivačku politiku Šolakove televizije, a u kontekstu "dokumentarca" o predsedniku Aleksandru Vučiću.

-Definicija njihove uređivačke politike je mržnja prema Aleksandru Vučiću jer nemaju šta da ponude. Sve se svodi na lične napade jer kod građanima nemaj šta da ponude. Mi smo već u trenutku kada su oni sproveli političku revoluciju, prve odluke koje su doneli bilo je oslobađanje optuženih Albanaca. To su uradili zarad otopljavanja zaleđenih odnosa sa Zapadom- zaključio je Terzić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: