06.11.2023.

13:00

Foto: sns

Vesti

Đurić: Štetočine našoj državi nisu potrebne!

"Baš nikakve, ni najmanje razlike između tajkuna i njegovog potrčka Francuza nema: i jednom i drugom je nepatvorena mržnja prema Aleksandru Vučiću jedina tema; i jedan i drugi za Srbiju i njene građane ni pet para ne daju.

Jovanović je i javno, jasno i glasno rekao da "ne mora da sluša narod Srbije i radi sve što on misli", ali je zato itekako poslušan i sa posebnom pažnjom sluša kada mu u goste dolaze predstavnici stranih ambasada sa kojima šuruje i sklapa dilove.

Takve štetočine našoj državi nisu potrebne!

Srbiji su potrebni ljudi koji će slušati narod i raditi u njegovom interesu, jer, ukoliko o našoj sudbini budu odlučivali stranci, sve odluke će biti u njihovu korist - onako kako je to bilo pre dolaska Srpske napredne stranke na vlast!

U vreme Đilasovog Jovanovića, kom su danas puna usta patriotskih parola tzv. Kosovo je dobilo premijera, kog su isto oni kasnije pomilovali zajedno sa 1.800 monstruma, mučitelja i mrzitelja Srba; dopustili su pogrom 2004. godine; proglašenje tzv. nezavisnosti 2008. godine; pregovore u EU, a ne u UN; slavne srpske generale su u kesama isporučivali Haškom tribunalu!

Dok je 2008. godine tzv. Kosovo proglašavalo nezavisnost Miloš je brinuo o tome da li je stan koji pazari na dovoljno luksuznoj lokaciji i kolika su sredstva koja će od države za te potrebe uzeti.

Oduvek je brinuo samo i jedino - o sebi!

Temeljan i ozbiljan program ima izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer mi pred građane Srbije izlazimo čistog obraza, sa ozbiljnim rezultatima, sa vraćenim nacionalnim dostojanstvom Srbiji i velikim planovima - realnim i ostvarivim, koji nikako nisu jeftina, demagoška propaganda kakvu plasira lažni patriota Jovanović!

A što se "korenitih promena" tiče voljom građana Srbije su sprovedene još pre 11 godina, kada su Jovanović i njegova  ekipa foliranata poslati na političko smetlište - zauvek!", piše Đurić.