Autor: Informer.rs

07.11.2023.

10:11

Foto: Informer TV

Vesti

Orlić urnisao Ponoša: Referent Zdravko "briljirao" samo kad je uništavao vojsku

- Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, g. Orlić - briljira kad se obraća narodu. Narode moj. Svaka bi ga zemlja poželela, al' samo Srbija ga ima. Jer ne sme da stane. Orlić GOAT - napisao je Ponoš na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter, ali je ubrzo dobio i više nego direktan odgovor.

- Referent Zdravko, "briljirao" samo kad je uništavao srpsku vojsku: okl. tehnike i art. sistema na stotine, drugih sredstava na hiljade. Načelnik generalštaba, a hteo uređaj za prisluškivanje da postavi - tvrdi tadašnji ministar. Koliki "goat" treba biti za to, šta kaže glavni stožer? - napisao je Orlić.

Informer

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Orlić se i juče oglasio saopštenjem odgovarajući na Ponoševe napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Kad NATO redov Zdravko Ponoš, hrvatski domoljub po ličnom opredeljenju i konvertit po karakteru uzima u usta porodicu Aleksandra Vučića i daje sebi za pravo da komentariše njihovo srpsko državljanstvo, to dođe kao čist primer - najteže janjičarske hipokrizije. „Srbin“ Hamza priča Obiliću šta je srpstvo? Taman tako - naveo je između ostalog Orlić.