07.11.2023.

16:20

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Francuz Miloš je kukavica i lažni patriota! Vujičić: Hrabrost meri na tap-tap-tap način, onako kako Đilas ume kada otvori kasu!

Ovo je poručića narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Danijela Vujičić, odgovorivši lideru DSS Milošu Jovanoviću, koji je izneo sramne optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića

"Miloše, dok ti i dalje viri francuski pasoš iz džepa, a bombardovanje Srbije (SRJ) nazivaš NATO intervencijom, a ne pravim imenom NATO agresijom na našu zemlju, pitam te ko je ovde kukavica i to ona po pa-pa-pa sistemu", napisala je Vujičić i dodala:

"Hrabrost meriš na tap-tap-tap način onako kako to Đilas ume kada otvori kasu. A onda na tap-tap od patriote protiv NATO pakta, dođeš do koalicije sa onima koji su za priznanje Kosova i Metohije, onima koji Srbe optužuju za genocid i koji se zalažu za ulazak u NATO", piše ona. 

Informer

 

Kako je navela, odbraniće Francuz Kosovo i Metohiju kao što ga je branio 2004. godine i 2008. godine, kada kao francuski petao bude najavio zoru u Prištini.

"Ili ti za to treba Đilasova nadoknada za ton više u kukurikanju za takozvani patriotizam", jasna je Vujičićeva. 

"Aleksandar Vučić ni de fakto ni de jure neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije, što bi ti u stvari voleo. Priznanje koje je dobio od više od 2 miliona ljudi je pobeda spoljne i unutrašnje politike koju vodi. A ti si pobedio kojom si brzinom izbrojao Đilasove novčanice gazeći preko leševa srpske nejači na Kosovu i Metohiji stradale od tvojih oslobođenih OVK-a zlikovaca", zaključila je narodna poslanica.