Autor: Informer.rs

08.11.2023.

10:37

Foto: SNS

Vesti

(FOTO, VIDEO) Maja Gojković na "čajanci" u Merošini: Glas žena određuje kako će izgledati budućnost!

Gojković je rekla da veliki broj žena zainteresovanih za današnji razgovor jasno pokazuje njihovu želju da ostanu da žive u selu ali i kako treba da izgleda budućnost Srbije.

- Razgovarali smo o tome šta žene žele i da li će izaći na izbore 17. decembra. Sve žene sa kojima sam u Merošini razgovarala su donele odluku, a žene vrlo promišljeno glasaju - istakla je Maja Gojković.

Ukazala je da su žene u Merošini pokazale da cene to što Srpska napredna stranka čini da naša zemlja ima političku i ekonomsku stabilnost.

Informer

 

- Cene to što imamo nove puteve koji nas povezuju, puteve zbog kojih imamo više investitora koji otvaraju nova radna mesta i što su sada veće šanse da se zaposle u svom rodnom mestu. Žene cene i što se grade predškolske i zdravstvene ustanove, kao i što ne moraju da idu negde u grad gde se rade preventivni pregledi - rekla je Gojković.

- Glas žena opredeljuje kako će izgledati budućnost Srbije a ove žene koje su razgovarale sa mnom se slažu da Srbija ne sme da stane - poručila je Maja Gojković.

Tokom čajanke sa ženama u Merošini, Gojković je razgovarala o predlogu da se objekat nekadašnje škole u kom se ne održava nastava prilagodi kao prostor za ženska Udruženja koja se bave rukotvorinama. Na taj način bi se, kako je Gojković rekla, napravio jedan manji muzej u kom bi se žene bavile zaštitom kulturnog nasleđa i svojim rukotvorinama zaslužile i pažnju turista.