Autor: Informer.rs

08.11.2023.

16:24

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Đorđe Dabić, SNS: Srbija hoće napred, a onima kojima je do zavitlavanja nek glasaju za Ćutu u Portugalu

Saopštenje prenosimo u celosti.

Najpoznatiji ljubitelj jakih alkoholnih derivata u Srbiji Aleksandar Jovanović Ćuta nakon neuspešne uloge narodnog poslanika planira da svoj dalji politički angažman nastavi u Portugalu.

Ubio se čovek objašnjavajući nam na Šolakovoj televiziji sve detalje korupcionaške afere koja potresa tu državu najavljujući istovremeno da će i ovde biti velikih hapšenja kad on jednog dana preuzme vlast.

Od krucijalnog je značaja za životni standard građana Srbije to što se dešava u Portugalu i sasvim je izvesno da će upravo previranja u toj nama dalekoj zemlji u velikoj meri uticati na ishod glasanja 17. decembra.

Dobro, možda i neće, ali treba razumeti Ćutu što veruje u bajke, nije lako biti pribran i gostovati tako rano ujutru posle burno provedene noći uz obilne količine raznih destilata.

Znao je Ćuta i u klupama Narodne skupštine da dremne, o narodnom trošku naravno.

Sigurni smo da građani više nikada neće dozvoliti da se takva greška ponovi i da će mudro birati i opredeliti se za onu politiku koja garantuje povećanje plata i penzija, koja gradi auto-puteve, obnavlja bolnice, škole, vrtiće i koja brine o svakom delu Srbije.

Nemamo vremena za šarlatane poput Ćute i njegove družine, niti za njihova zavitlavanja sa vuvuzelama u Skupštini, veranja po klupama ili brčkanja nogu ispred ovog visokog doma.

Srbija hoće napred, a oni kojima je do zavitlavanja neka glasaju za Ćutu u Portugalu.

Ovde smo ga se nagledali i nije nam više zanimljiv.