09.11.2023.

16:57

Foto: printscreen

Vesti

Ovo je porodica koju je spomenuo Vučić na predizbornom skupu! Pavle je Pariz zamenio Pirotom i ne namerava da ga napusti! (FOTO)

- Ja ne mislim da je naš posao, ma koliko to bilo teško da govorimo o sebi. Naše je da čujemo i slušamo vas, da se bavimo vašim, a ne svojim problemima. Pre nego što sam došao ovde obišao sam dva sela Blato i Kostur, nedaleko od Pirota- razgovarao sa ljudima i video kakve su im potrebe - rekao je Vučić i dodao: 

Informer

printscreen

- Ovde je potrebno novi dom da se izgradi, ne traže mnogo novca, imaju dobre majstore u selu. U Kosturu ima mnogo puteva da se izgradi. Upoznao sam i jednu divnu porodicu, Srbina iz Beograda, Pavle Kovačević mu je ime, koji je 30 godina živeo u Parizu, tamo je upoznao i svoju suprugu koja nikakve veze nema sa Srbijom, Abnredu. Došli su u Krupanj da žive sa svoje dvoje dece, Mateom i Melinom, danas su građani Pirota, i ne nameravaju da napuste Pirot, napritiv on će da napravi svoj muzički studio ovde u centru Pirota, i ztauvek ostaje Piroćanac i građanin Srbije i on i deca njegova - poručio je Vučić.