Autor: Informer.rs

10.11.2023.

09:27

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Žustar odgovor na vređanje predsednika Vučića! Kešelj: Jedini izborni program opozicije su uvrede! (VIDEO)

Državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta Marko Kešelj istakao je da primarni cilj opozicije je isključivo smena predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

- Kao roditelj i otac sam osetio potrebu da javno kažem da nasilje prema detetu ne može biti tolerisano. Opozicija ne treba da se bavi nečijom decom, već treba da iznese jasan program pred javnost, pa da na taj način učestvuje na izborima. Rezultati SNS u proteklih deset godina su pozitivni, jer je primetno ulaganje u bolnice, vrtiće, prosečne plate i puteve. Jedini cilj opozicije je smena Aleksandra Vučića, jer nemaju šta drugo da ponude građanima.Pred svake izbore oni su u jednoj koloni protiv predsednika Vučića i SNS, svi zahtevi koje su postavili na protestima imali su za cilj da se Srbija destabilizuje - rekao je Kešelj.

Informer

Kešelj je dodao naveo da su opozicionim krugovima pokušali da iskoriste tragičan događaju u OŠ "Vladislav Ribnikar" da bi progurali svoje zahteve i ostvarili političke ciljeve.

- Protesti su počeli zbog nezapamćene tragedije koja se dogodila u OŠ Vladislav Ribnikar, ali su se pretvorili u političke proteste sa potpuno drugačijim zahtevima. Pokušali su blokiranjem grada da ostvare svoje ciljeve, ali su građani prepoznali njihove namere i protesti su im propali. Ovo što se dešava porodici predsednika Vučića je linč koji je nedopustiv i zato sam se kao otac dvoje male dece oglasio. U Ministarstvu omladine i sporta su u toku prirpeme za Olimpijadu u Parizu i naša želja je da imamo dvocifreni broj osvojenih medalja, a najmlađim sportistima poklanjamo opremu za treninge - rekao je Kešelj.

Celu emisiju možete pogledati u videu: