12.11.2023.

14:30

Foto: Informer

Vesti

Terzić: Jovanović nikako da shvati da će se u Srbiji pitati isključivo naš narod!

- Nikakvu pouku Đilasova desna kolona nije izvukla u odnosu na period kada su vršili vlast u Srbiji, jer su im i tada Vlade sastavljali stranci i tajkuni u lobijima beogradskih hotela. Nikako da shvati Jovanović da će se u Srbiji pod vlašću Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke pitati isključivo naš narod, a ne tajkuni stranci - naglašava Terzića, i dodaje:

- Toliko mu je ozbiljan program da je zarad tri gostovanja na Šolakovim i Đilasovim televizijama spreman da zaboravi na Кosovo i Metohiju i da pravi trule saveze sa drugosrbijancima koji tvrde da smo genocidan narod. Sada Jovanović priča ispričanu priču G17 + shodno politici koju zagovara. U pozadini svakog predloga Miloša Jovanovića nalazi se  podvala koja podrazumeva formiranje "tehničke" Vlade koju bi naravno kontrolisali stranci - ističe Terzić. 

Prema njegovim rečima, na sve će pristati Jovanović u dogovoru sa Đilasom samo da ga autošovinisti ne napadaju u svojim medijima.

- A on će Draganu Đilasu zauzvrat omogućiti veliku novu veliku pljačku i otimanje narodnih para iz kade koja je sada puna zahvaljujući odgovornoj i ozbiljnoj ekonomskoj politici koju vodi Aleksandar Vučić. I za kraju ukoliko ne želimo da oni koji su se borili protiv velikoalbanskog terora Aljbina Кurtija budu isporučeni Prištini kao u vreme Miloša Jovanovića onda nećemo dozvoliti povratak na vlast Đilasovoj desnoj koloni koja je pod pritiskom stranaca, zarad otopljavanja odnosa sa Zapadom pustila Кurtija i braću Mazreku iz srpskih zatvora i u isto vreme isporučila u Ševeningen celo srpsko vojno i političko rukovodstvo. Zato je važno da 17. decembra sprečimo novi DOS u nameri da razgradi i razori Srbiju ekonomski politički i vojno kao što su to činili do 2012. godine. Garancija da ćemo sačuvati Srbiju, jeste glas za jedinu prosrpsku listu Srpske napredne stranke, jer Srbija ne sme da stane - zaključuje Terzić.