12.11.2023.

22:59

Foto: printscreen

Vesti

Ne postoji razlika između levih i desnih! Vučić nikada nije ugrozio nacionalne interese Srbije, on se samo mudro bori!

- ZSO je dogovoren 2013, pa 2015. godine, i tu ostaje ozbiljna diplomatska borba koju Vučič vodi na najbolji mogući način. Zamislite da je delić toga što opozicija priča, tačan, svi bi skočili na nas. Oni zdušno žele da pomognu opoziciji, ne postoji razlika između levih i desnih, Đilasa ili Zavetnika, Dveri, DSS-a. Rekli su plan, a to je da dan nakon što uspostave vladu, sankcije Rusisji, pa će Kosovu da daju sve, kao i 2001. godine. Pustili su šiptarske teroriste kako bi ih odobrovoljili - navela je premijerka.

Sastanak Vučića i Makrona je sjajna stvar, Vučić nikada nije ugrozio nacionalne interese Srbije, on se samo pametno, mudro i taktično bori za našu zemlju, poručila je premijerka. 

- Opozicija moli za sankcije, i sada traže drugu laž, da će on posle izbora priznati nezavisnost izbora, a to pričaju već 10 godina. Imamo 29 zemalja koje su povukle priznanje, i borimo se i dalje - rekla je Brnabić.

Sve što govore su notorne laži, kaže ona.

- Fenomenalna je vest što će Makron doći. On je najavio da ukoliko Kurti ne promeni politiku, promeniti stav na primeru vizne legalizacije - dodala je potom.