15.11.2023.

15:01

Foto: informer.rs

Vesti

Lažima kreiraju atmosferu - Mirković: Slepo slušaju svaku Đilasovu direktivu

Ovo u svom saopštenju ističe Aleksandar Mirković, funkcioner SNS.

''Кampanju zvanično nisu ni počeli a već je postalo mučno odgovarati na sve njihove izmišljotine i laži, međutim istina i interes građana nas obavezjuje da na takve stvari reagujemo.

Samo jedan primer je dovoljan da svima dokaže o kakvim se prevarantima radi. Navodeći da su oni čuli za nekakav štrajk vrtića, prećutkuju, obmanjuju javnost da su baš oni organizatori istog i da su upravo Veselinović i Obradović bili na konferenciji na kojoj je ta ideja promovisana. Besramno, zar ne?

Takođe, na jučerašnjoj sednici privremenog organa nisu želeli da diskutuju ni po jednoj tački dnevnog reda, osim o tome da li će se, kada i na kom mestu slikati, uzimati njihove izjave kao i gde žele da drže konferencije za medije.

Sramotno je sve ovo što danima rade ali i što funkciju člana privremenog organa, vide i koriste za svoju ličnu promociju.

Žao mi je što zbog brutalnih izmišljotina moram da reagujem ali mi je drago što su građani svakog dana u prilici da vide, o kakvim se političkim šarlatanima radi.

Niko im nije kriv što sada moraju slepo slušati svaku direktivu Dragana Đilasa ali ih pozivam da zadrže makar malo dostojanstva i da ovakvim budalaštinama ne ponižavaju organ vlasti u kome se nalaze ali pre svega, građane koje predstavljaju.

Podrška i poverenje građana se stiče predanim radom, rezultatima i ispunjenim obećanjima a ne ovako jeftinim politikanstvom.

Zbog svega navedenog, pozivam građane, da na izborima podrže listu "Aleksandar Vučić -  Beograd ne sme da stane", jedinu listu koja garantuje politiku rezultata a ne laži i obmana'', piše u saopštenju.