15.11.2023.

22:47

Foto: Marko Đoković, Reuters

Vesti

Predstavljaju ga kao nezadovoljnog poštara! Stefan je Đilasov i Šolakov sindikalac koji direktno ruši poslovanje "Pošte Srbije": Ima i skrivene namere

On napore države da se reše problemi naziva "igrom gluvih telefona", a tvrdi da nikakav dogvoor nije postignut, iako je premijerka Srbije Ana Brnabić danas javno saopštila da je na današnjem sastanku u Vladi Srbije postignut dogovor sa predstavnicima radnika Pošte Srbije, i da će sporazumom biti ispunjeni njihovi zahtevi, a objavljeno je i koji tačno. 

Inače, ovo je zgodan trenutak da se postavi pitanje ko je zapravo Stefan Mitrović koji se nalazi na čelu ove obustave, i koji direktno sabotira napore da se problemi u Pošti reše.

Naime, u pitanju je sindikalac Dragana Đilasa i Dragana Šolaka koji je i vlasnik DExpressa. Inače DExpress ima direktan interes da ruši Poštu Srbije, obzirom da su mnogo konkurentniji i jači na tržištu od njih. 

Inače, sindikalac Dragana Đilasa i Dragana Šolaka koji je i vlasnik DExpresa, u Pošti Srbije ima 48 članova.

Takođe, sindikat kome pripada Mitrović "Sloga" deo je liste "Srbija protiv nasilja" iza koje stoji lider SSP Dragan Đilas.

Sve ovo potkrepljuje i to što se može videti da na sajtu DExpressa iskaču "pop up" obaveštenja o tome kako se zahvaljuju korisnicima na poverenju, i tamo navode da su sada u "piku" svog poslovanja.

- Ulazimo u vrhunac sezone za dostavu pošiljki i iako se temeljno pripremamo za ovaj period godine, nepredviđene situacije kao što je štrajk jednog poštanskog operatera nas lako dovedu u nezavidnu poziciju... - stoji između ostalog u njihovom obaveštenju, što možete videti na slici ispod: 

Informer