Autor: Informer.rs

16.11.2023.

11:11

Foto: Informer / printscreen

Vesti

Opozicija priziva zlo! Aida Ćorović preti: Jurićemo vas po njivama!

Ironično, Ćorovićeva je jedna od onih koja podržava Đilasovu tajkunsku listu "Srbija protiv nasilja", ali to joj ne smeta da na svojim profilima objavi eksplicitnu pretnju "juričemo ih po njivama".

Ćorovićeva se tako pridružila plejadi lažnih boraca protiv nasilja.

Kako je Informer već pisao, Nebojša Zelenović, lider stranke Zajedno i koalicioni partner tajkuna Dragana Đilasa, preti da će hejteri zapaliti zgradu Skupštine u slučaju izbornog poraza!

- Ovoga puta neće izostati šesti oktobar - rekao je Zelenović za tajkunski tabloid 'Danas', čime je u ime koalicije okupljene oko lidera SSP Dragana Đilasa pod nazivom 'Srbija protivi nasilja' poručio da upravo hoće nasilje, paljenje zgrade parlamenta i sve što se dešavalo 5. oktobra 2000. godine!?

Pre Zelenovića, nasiljem posle izbora pretio je i Miloš Jovanović, lider Novog DSS koji je pred raspisivanje izbora napravio kopernikanski obrt i odustao od svim postulata svoje politike kada se našao na kazanu Dragana Đilasa.

On je nedavno, kako smo već pisali, ocenio da je 5. oktobar "bio nužan", o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti.