Autor: Informer.rs

16.11.2023.

15:45

Foto: Ata images

Vesti

Bio je i ostao službenik tajkuna! Milica Nikolić bez dlake na jeziku o Bošku Obradoviću!

Saopštenje prenosimo u celosti.

Do koje mere može da bude prevarant i manipulator, do koje mere može da bude neodgovorni lupež koji zloupotrebljava temu Kosova i Metohije za politički poen, Boško Obradović nam je pokazao ponovo.

Ovaj Đilasov službenik, sa desne strane, upozorava kako se Srbija i građani ne smeju odreći KiM, a on se još 2005. odrekao i priznao nezavisnost lažne države.

Baš onda kada su se redom odricali, i njegov gazda i ostali koalicioni partneri iz bivšeg režima, zahvaljujući kojima je izvlačio pare iz Kolubare.

I nije ga bilo briga za posledice i muku koju naš narod na KiM trpi, sve dok mu se račun punio. I nije ga bilo briga, jer da jeste, ne bi nemo posmatrao jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države, postavljanje granica između Srba i Srba, kao i sklapanje štetnih sporazuma.

Informer

 

A da je uvek bio i ostao službenik tajkuna i žutog lopovskog preduzeća, ispostavilo se i kasnije, kada je zbog fotelje sklapao Sporazume sa bivšim režimom u kojima su se bukvalno odrekli i KiM i našeg naroda, izbegavajući makar slovo da kažu o tome.

I danas, kada više nema dileme da je Boško Obradović službenik Dragana Đilasa i kada je svaki glas za njega, glas za Đilasov račun, bez trunke stida i srama, koristi naš narod na KiM za politički poen. A zar ima većeg odricanja od te sramote?!

Dolaskom na vlast Srpske napredne stranke i predsednika Vučića, pitanje KiM je vračeno za pregovarački sto. A ova neodgovorna, Đilasova, antisrpska, baraba, i ova i svaka druga, neka dobro zapamti reči predsednika Vučića da nema priznanja nezavisnosti lažne države!

A na izborima koji slede, građani će im poručiti da vrlo dobro znaju da je jedini koji čuva teritorijalni integritet naše zemlje - predsednik Vučić. Jedini koji čuva i koji Srbiju gura napred, jer Srbija ne sme da stane!

A ne ovakve neodgovorne barabe kojima je KiM isključivo važno za sticanje političkog poena, a davno su ga se odrekli.