Autor: Informer.rs

16.11.2023.

22:54

Foto: Informer

Vesti

Aleksandar Mirković: Kampanja Đilasovog lutkarskog pozorišta biće najdestruktivnija do sada

"Početna konvencija i predstavljanje najnovijeg projekta mašinskog mozga, pokazala nam je da ama baš nikakav program nemaju kao ni i ideju, kako i šta mogu da urade za Beograd i ljude koji u njemu žive.

Jedino što znaju jeste da obmanjuju, iznose neistine i parolama koje gode pojedinim ušima, prave sebi jeftin marketing.

Ipak ako se realno pogleda, Vladimir Obradović i Dobrica Veselinović su im nosioci liste, pa samim tim suludo je bilo kakvu ozbiljnost i očekivati.

Teško je i demantovati sve one izmišljotine koje su izneli večeras, ali samo jedan primer je dovoljan da pokaže o kakvim se demagozima radi.

Meriti ko više voli Beograd u najmanju ruku je neozbiljno, bespredmetno, ali sigurno ga dve marionete Đilasa ne vole više od bilo koga ko podržava listu Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane, jer da je tako, nikada ne bi bili pioni čoveka koji je naš Beograd upropastio, unizio, doveo na ivicu bankrota i posmatrao ga kao zlatnu ribicu koja mu ispunjava 1000 pohlepnih želja.

Hvala im u ime građana Beograda što su još jednom pokazali, zašto im se ne sme poveriti da vode ni mesnu zajednicu, a kamoli naš voljeni grad.

Poštovani građani, izbor je lak, za dalji napredak, razvoj, bolje sutra naše prestonice podržite listu Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", stoji u izjavi Aleksandra Mirkovića.