17.11.2023.

10:00

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Pribegavaju manipulacijama! Evo šta se dogodi kada Lazović i Jovanović dožive debakl u debati - Đukanović im očitao lekciju!

- Moram da izrazim ogromno zadovoljstvo zbog idiotske kampanje koja je protiv mene pokrenuta, a sve zbog toga što su Miloš Jovanović i Radomir Lazović u debati na RTS doživeli apsolutni debakl u sučeljavanju sa mnom - naveo je Đukanović i dodao:

- Kada nemaš nikakav plan i program, onda ti laži ostaju jedino oružje, a kao protagonista laganja isturen je stranački opozicioni portal ”Istinomer” koji je pod patronatom stranačke Đilasove organizacije CRTA koja godinama glumi nekakvu političku nezavinost. Radi se o najobičnijim društveno-političkim radnicima i stranačkim aktivistima Đilasove koalicije. Dakle, kada su pukli sa argumentacijom i kada su potonuli, onda su pribegli najgoroj izmišljotini kako sam navodno rekao da žene porodično nasilje prijavljuju uglavnom četvrtkom, jer tada im muževi budu u policijskom zadržavanju do nedelje, pa onda one mogu sa drugaricama da izlaze i da se provode.

Informer

 

- Elem, tačno je samo da sam o tome govorio pre gotovo četiri ili pet godina u emisiji na TV Hepi, ali u kontekstu da su mi tako nešto rekli u policijskoj stanici, a ne da ja to tvrdim. No, lažovi nikako nisu hteli u celosti da uzmu sadržinu moje izjave, već prave najprljaviju manipulaciju kako bih ja ispao muški šovinista koji mrzi žene. Bednici jedni. Ovo je najbolji dokaz koliko vi gospodo nemate ništa na ovim izborima.

- Vi nudite samo laganje, prevaru, manipulaciju, ali sa druge strane nikakav plan, niti program. Zato se i plašite debata i zato pribegavate ovim manipulacijama, jer ste svesni da ćete 17.decembra ponovo izgubiti. Srbija ne sme da stane!

- P.S. Samo nemojte vi gospodo da stajete u zaštitu žena, jer onaj koji vas je osnovao i koji vas drži na plati u svojoj biznis koaliciji je premlaćivao sopstvenu suprugu. Sram vas bilo lažovi - zaključio je poslanik SNS-a.