18.11.2023.

21:35

Foto: Informer

Vesti

Đilasova podmukla šema! Ovako kupuje i ucenjuje! Svaki glas za njih je glas za njega! (VIDEO)

U pomenutom videu, Sergej Trifunović, glumac i nekadašnji lider PSG, objasnio je svojevremeno u emisiji "Bez ustručavanja" kako Đilas kupuje jedinstvo opozicije:

- Jedinstvo opozicije nikad nije postojalo, ono se raspalo. Sad imaju novu formu ali šta su oni? Ništa! Drži ih Đilas koji ima svoju flert stranku SSP i koji dođe iskešira pare, oni dođu, uzmu, pa pa pa... ćap! Mislim, kako bih ti rekao, tap tap tap...lako je Đilasu, Đilas sedne, uzme i kupi, rekao je on.

Zatim, Vuk Jeremić rekao je u emisiji na TV Prva da je Novi DSS koji predvodi Miloš Jovanović insistirala da sa Draganom Đilasom prave vlast u Beogradu.

- Novi DSS je insistirao na tome da u koalicioni sporazum uđe klauzula da ćemo sa Đilasom posle izbora praviti vlast u Beogradu. Ako u Beogradu dođe do toga da većina građana glasa za promene, naravno da mi nećemo ignorisati volju građana, rekao je on.

I na kraju videa, vidimo vesti o tome da je lider SSP Dragan Đilas uspeo je da izgura svog čoveka, poslanika i profesora FON Vladimira Obradovića, kao kandidata za gradonačelnika Beograda umesto Dobrice Veselinovića!

Opozicija se saglasila oko ključnih detalja izlaska na izbore u Beogradu. Na predlog SSP Dragana Đilasa odlučeno je da to bude Vladimir Obradović, a u igri je bio i Dobrica Veselinović, jedan od lidera Zeleno-levog fronta, a više o tome pročitajte OVDE.

Pogledajte video koji pokazuje kako je Dragan Đilas kupio kompletnu opoziciju, da je svaki glas za opoziciju, u stvari, glas za Đilasa.