20.11.2023.

13:38

Foto: Tijana Rajković

Vesti

Direktor JP "Pošta Srbije" Zoran Đorđević još pre dve godine upozoravao na tendenciozni plan tajkuna Dragana Šolaka

Kako je tada rekao, tajkun Dragan Šolak preko svojih medija vodi besomučnu kampanju laži i obmanjivanja javnosti o uspešnoj saradnji koja je ostvarena između Pošta Srbije i Telekoma, a vezano za preuzimanje Pošta Net od Telekoma.

„Svi ovi histerični medijski napadi služe, takođe, i da prikriju taj pravi, pljačkaški plan ovog 'časnog, čestitog i uspešnog poslovnog čoveka', onog koji je, svojevremeno, kupovinom firme "D ekspres" imao nameru da svaku konkurenciju uguši, pomoću političkih veza i uticaja u bivšem režimu i tako ostavi bez posla preko 5.000 poštara, nimalo ne mareći ni za šta drugo, osim za sopstveni profit i džep“, naveo je Đorđević.

„Ali šta očekivati od onoga kome je obraz deblji od đona i koga ničega nikad nije sramota. Koji laže, i privatno, i preko svojih medija, svakog dana, o svemu - pa zašto to onda ne bi činio i u slučaju kada više nije u prilici da se, varajući i obmanjujući građane Srbije, enormno bogati“, kazao je on.
Kao dodatni dokaz za navedene tvrdnje može se uzeti i pisanje portala Direktno, koji je u vlasništvu lidera SSP-a Dragana Đilasa, u kome je mesec dana pre početka štrajka poštara pisano o napadu na JP „Pošta Srbije“, a taj napad izvela je stranka Dragana Đilasa.