22.11.2023.

18:42

Foto: Informer/Beta

Vesti

Tajkunski mediji se bahato hvale: Šta vam smeta što u Vladu zajedno idu Marinika, Milica Zavetnica i Miloš Francuz?

Naime, tajkunski poral Nova S objavila je da zbog rečenice Marinike Tepić u kojoj najavljuje koaliciju da "Zavetnicima" vlast pretrnula od straha, kao da postavljaju pitanje što ikome smeta što u vladu zajedno idu Marinika, koja tvrdi da su Srbi počinili genocid, Milica Zavetnica i Miloš Francuz?!

Informer

 

Podsećamo, ključni ljudi tajkunske liste "Srbija protiv nasilja" su, zapravo oni koji govore da su Srbi počinili genocid u Srebrenici i zahtevaju da naš narod to i prizna!

- Da se suočimo sa prošlošću i sa genocidom koji je počinjen u naše ime - govorila je u Skupštini Srbije Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i šesta na pomenutoj tajkunskoj listi.

Marinika od naroda koji je proglasila genocidnim sada traži da glasa za nju, ali u ovoj kampanji ćuti o 2016. godini kada je svoj potpis stavila na Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za isti.

Sada se tajkunski mediji bahato hvale da su se toj politici priklonili i gospođa Stamenkoski i Miloš Francuz, poručuju da će to biti lepa koalicija!