24.11.2023.

17:47

Foto: snp

Vesti

Popović u Novom Sadu: Uvereni smo da je pobeda naše zajedničke liste na svim nivoima 17. decembra u najboljem interesu naših građana

- Danas u Novom Sadu otvaramo kancelarije Pokrajinskog i Gradskog odbora Srpske narodne partije. Ovaj događaj, kao i sva prethodna otvaranja prostorija naših odbora u Srbiji govore o širenju naše partijske organizacije i podrške koju svakodnevno dobijamo od građana koji prepoznaju u našoj politici istinske zastupnike njihovih interesa, a u našim programima načine da se njihovi problemi i brige reše. 

-  Iz Novog Sada želim takođe da poručim da naša partijska organizacija kroz svakodnevno delovanje snažno podržava našu zajedničku listu ,,Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'' i na republičkom i na pokrajinskom nivou. Uvereni smo da je pobeda naše zajedničke liste na svim nivoima 17. decembra u najboljem interesu naših građana, jer je pobeda koalicije koju predvodi predsednik Vučić najbolji garant kontinuiteta decenijske uspešne politike koja je donela toliko dobrog za našu Srbiju. Nezavisna i slobodarska politika, politička stabilnost, ekonomski razvoj, nove investicije i radna mesta, tehnološki napredak i podrška najugroženijima jedino mogu biti nastavljeni pobedom naše koalicije. U ovim složenim i opasnim vremenima, više nego ikada, Srbiji trebaju izvesnost i proveren tim koji sa iskustvom i novim idejama može garantovati bolji život svih naših građana. A to je naša lista ,,Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'' i Srpska narodna partija kao njen važan i lojalan deo - poručio je Popović.

U toku posete otvorene Novom Sadu, u prisustvu dr Nenada Popovića otvorene su kancelarije Pokrajinskog i Gradskog odbora Srpske narodne partije u Uspenskoj ulici br. 1 gde će građani svakodnevno moći da razgovaraju sa članovima lokalnog Odbora o svemu što utiče na život u njihovom gradu.