25.11.2023.

10:51

Foto: Zoran Sinko, Marko Đurović, Beta

Vesti

Jeremićevac zapretio Tadiću: Đilas još nije završio sa tobom, gaziće te dok te potpuno ne uništi!

Naime, Vladimir Gajić, kandadat za gradonačelnika Beograda Narodne stranke Vuka Jeremića, oglasio se na "X" mreži i poručio predsedniku socijaldemokrata Tadiću da će ga Dragan Đilas gaziti do potpunog uništenja. 

Gajić je svakako istomišljenik svog stranačkog šefa, te iz njegovih reči vrišti Jeremićeva poruka Tadiću. 

"Borise, logika je ovo. Vi ste osumnjičeni za eventualno tuđe krivično delo. Iako se falsifikovanje može dokazati isključivo u krivičnom postupku/ istraga, suđenje u dva stepena do pravosnažnosti/ novinari/ laici/ i članovi GIKa/ žali bože pravnici/ već su presuduli. Pretpostavka nevinosti NN lica propo. Nažalost, nije velika razlika između vlasti i delova opozicione javnosti u boljševičkom razumevanju prava. Nije Đilas završio sa Vama", poručio je Gajić Tadiću pa dodao:

"Nakon otimanja članova stranke, kao i 2022 godine, smeta im što koristite svoja ustavna prava da učestvujete u izborima. Kvarite planove i unapred postignute dogovore. Umesto da opozicija bude složna u GIKu, da i uz pomoć Vaše liste obezbedi ravnopravnost u brojnom stanju koje će posle izbora odlučivati o prigovorima, neki “stručnjaci” obaranjem vaše liste rade šta? Obezbeđuju većinu režimu?", pitao je.