25.11.2023.

13:26

Foto: informer.rs

Vesti

Za đilasovce i njihove buduće partnere nema dileme: Spremni su da razgovaraju o priznanju Kosova!

Naime, na kostataciju da je prošle godine na pitanje „da li postoji kao opcija za vas priznavanje nezavisnosti Kosova “ odgovorio sa „postoji sve“, Lazović je sada počeo da zamuckuje:

– Ne, ne, da objasnim. Mi smo za Kosovo pozvali Srpsku naprednu stranku da napravi sednicu posle dešavanja u Banjskoj – pokušao je nevešto da odgovori Lazović, na šta je dobio podsetnik:

– Ne bavimo se mi ovde Srpskom naprednom strankom. Vi ste prošle godine 30. januara 2022, u emisiji Utisak nedelje, na eksplicitno pitanje da li za vas postoji opcija priznanja Kosova, odgovorili da ‘postoji sve’.

Na stolu je, u smislu međunarodne zajednice, u smislu politike – razotkrio je svoje namere Lazović s obrizom na to da međunarodna zajednica priznaje Kosovo kao državu.

Podsećamo, iako su se mnogi busali u grudi da ne priznaju Kosovo, isti su se razotkrili tako što su stali na stranu Dragana Đilasa i Marinike Tepić, Radomira Lazovića i svih ostalih za koje je pitanje južne srpske pokrajine gotova stvar.

Upravo među te koji su se busali u grudi spadaju lažne patriote i lažni desničari Miloš Jovanović, Milica Stamenkovski i Boško Obradović koji su velikodušno prihvatili ponudu za osnivanje tehničke vlade samo da bi došli na vlast, a samim tim su priklanjajući se Đilasu i Mariniki, prigrlili i njihovu politiku koju je i Lazović lično sada ispromovisao, a to je priznanje tzv. Kosova kao nezavisne države.