Autor: Informer.rs

25.11.2023.

18:05

Foto: Ata images

Vesti

Kad puknu - biće "Vučić ih pokrao"! Usijao se internet, Boško Obradović na tapetu zbog šok izjave

Nakon "anđeoskih brojeva" Janka Veselinovića i "8 kilometara" Zorana Lutovca, na tapetu internet komentatora našao se Boško Obradović, lider Dveri.

- Kultura kao duševna hrana! Sjajna ponuda ovih nedelja. Gledao filmove "Što se bore misli moje" i "Čuvari formule", monodramu Nenada Jezdića "Knjiga o Milutinu", slušao "Atomce" u Dvorani, a večeras se dvoumim između sećanja na Dragoša Kalajića u Kinoteci i Festivala autorskog filma? - napisao je Obradović, nakon čega se internet usijao od komentara.

- Kakva kompletna politicka figura. Stas, izgled, kultura. Ljubi te nana. Kad ovo procitam suze mi krenu kao kad ljustim luk, pa se sve bore misli moje: A da mi ipak glasamo Vucica, pa nek ide zivot! - navodi se u jednom od komentara.

- A Black Friday, ništa? - kaže drugi komentator.

Reagovala je i premijerka Ana Brnabić.

- Danas sam obišla Ljig i Valjevo. Večeras još sastanaka + priprema za razgovor sutra u Kisaču. I tako svi iz SNS svaki dan. Za to vreme, Lutovac pređe između 8 i 10km dnevno, a Boško je pogledao sve na repertoaru i razmišlja šta bi dalje. I onda će reći da su izbori pokradeni? - napisala je premijerka.